Волейболният национал Александър Николов е бил опериран преди няколко дни заради дискова херния и в момента се възстановява. Заради това Николов пропуска лятото с националния отбор на България и Лигата на нациите, но ще бъде на линия за началото на новия клубен сезон с неговия Кучине Лубе (Чивитанова).

„Чувствам се добре. Преди 5-6 дни претърпях операция на кръста и сега се възстановявам. Но както виждате, вече е 5-и ден, а аз ходя нормално. Радвам се как върви самото възстановяване и продължаваме да работим. След две седмици ще мога да вляза във фитнеса. Надявам се скоро да се върна и в залата, даден ми е период от около 2 месеца, но се надявам да е и по-рано. Смятам да си дам време да се възстановя кръста, но и други болежки, за да няма повече такива контузии“, призна самият Алекс Николов.

„Със сигурност най-трудното за това лято е да гледам отстрани. Въобще не харесвам да изпускам възможности да се изявявам, особено за националния отбор. Така че, тежко е, гледайки и сега брат ми. Искаше ми се да съм там и да му помогна в първия му VNL, но и това ще стане“, сподели още Николов.

Снимки: volleyballworld.com